Home » Informatie » Bestelinformatie

Bestelinformatie

BESTELLEN
Alle voorradige artikelen kun je gemakkelijk in de webshop bestellen. Na bestellen ontvang je een bevestigingsmail. Is iets niet voorradig of niet in de gewenste maat/uitvoering aanwezig, dan kun je slaapzakjes en wikkeldoeken zelf samenstellen in de shop. Je kunt ook contact met ons opnemen voor speciale verzoeken of vragen.

 

BETALEN
U kunt bij ons betalen met iDeal en Bancontact.
Maakt u het liever zelf aan ons over? Ook dit is mogelijk als u kiest voor bankoverschrijving. Vermeld hierbij het betalingskenmerk dat u bij uw bestelling via de mail ontvangt. Zodra het bedrag is overgemaakt, versturen wij de bestelling.

 

VERZENDKOSTEN
Onze pakketten worden met PostNL verzonden. Voor het verzenden van bestellingen hanteren wij verschillende tarieven:
– Afhalen in Haarlem op afspraak is gratis
– Brievenbuspakketjes Nederland € 3,90
– Pakketpost Nederland € 6,90
– Pakketpost België/Luxemburg/Duitsland € 13,-


In Nederland worden bestellingen boven de €100,- gratis verzonden.
In België worden bestellingen boven de €150,- gratis verzonden.

 

LEVERTIJD
Wij hebben een beperkte voorraad van onze artikelen. Vooral van de slaapzakjes is een beperkte voorraad. De meeste artikelen worden met de hand gemaakt op bestelling. Gemiddeld genomen is er een maximale levertijd van 2 weken. Mocht dit langer zijn, laten we dit altijd weten.

RUILEN OF RETOURNEREN
De custom made producten kunnen niet worden geruild of geretourneerd, omdat deze producten speciaal voor de klant gemaakt worden. Twijfelt u over de stofkeuze? Bestel dan eerst een stofstaaltje.

 

KWALITEIT
Al onze producten worden met de hand gemaakt, waardoor geen enkel product precies hetzelfde is. Het kan dan ook zijn dat een product een klein beetje afwijkt van het product op de foto.
Houd er alstublieft rekening mee dat er een klein kleurverschil kan zijn tussen de weergave op uw beeldscherm en het daadwerkelijke product.

 

WASVOORSCHRIFTEN

Voor al onze producten adviseren wij de volgende wasvoorschriften:

– Mild wasprogramma op 30 graden
– Niet geschikt voor de wasdroger
– Slaapzakjes liggend of hangend laten drogen

– Slaapzakjes niet strijken!