Home » Over mij

Mijn lieve neefje kreeg mijn eerste Tukkie :) 

Het gezicht achter Tukkie

Lekker tukken is heel belangrijk. Want dan heb je overdag alle energie om lekker te spelen, knuffelen of bij opa en oma op bezoek te gaan. Vanuit dat idee heb ik in 2019 Tukkie in het leven geroepen. In augustus stopte ik met mijn baan en heb ik mij volledig gestort op het opbouwen van Tukkie. 

 

Ik ben Tessa, kattenfan en liefhebber van mooie stoffen en schattige dierenprintjes voor de kleintjes, vandaar dat je deze vooral in de collectie terug vindt. Naast dat ik in de Tukkiefabriek werk, ben ik coupeuse in opleiding en ontwerp en maak ik mijn eigen kleding voor de hobby (al is daar nu niet zo veel tijd meer voor ;)). Ik woon met mijn vriend Glenn en de poes Annie in Haarlem (leuke stad!) in een gezellig appartement. Ik word blij van een lange bos- of strandwandeling, spontane afspraakjes, een spelletjesavond en lekker eten.

 

Tukkie's babyslaapzakken zijn heerlijk zacht en comfortabel en zien er ook nog eens leuk uit! Alles voor een goede nachtrust. Wij hebben voor ieder wat wils in de collectie: winterslaapzakjes, zomerslaapzakjes, slaapzakjes met en zonder mouwen, slaapzakjes in elke gewenste kleur en maat! En wist je dat al onze slaapzakjes standaard gevoerd zijn met hydrofiel? Lekker zacht voor de babyhuid. Gegarandeerd lekkere tukkies doen! Naast babyslaapzakjes maak ik ook hele leuke andere musthaves, zoals speendoekjes, speenkoorden, draagdoeken en wikkeldoeken. Allemaal hippe en schattige babymusthaves die bovendien ook helemaal naar wens zijn samen te stellen. Alles wordt handgemaakt in eigen atelier door mijzelf, Tessa.  Omdat ik er voor heb gekozen om niet aan massaproductie te doen, is de voorraad altijd beperkt.

 

Kijk lekker rond in de webshop. Wil je iets laten maken, is er iets niet op voorraad of heb je een vraag, dan mag je mij altijd contacten.

 

Have fun shopping!

 

Liefs, Tessa