Home » Retourneren en ruilen

Ruilen/retourneren

Wij doen ons uiterste best om onze producten zo duidelijk mogelijk te omschrijven en te illustreren in onze webshop. Mocht het product toch niet helemaal naar wens zijn of wil je toch liever een ander product of maat bestellen, dat is helemaal geen probleem. Wij respecteren je besluit en hopen dat we je met een ander artikel wel blij kunnen maken.


Je kunt de producten zonder opgave van reden terugsturen via PostNL. Bewaar uw afgiftebewijs goed! Dan krijg je het bedrag van je aankoop inclusief verzendkosten binnen 14 dagen teruggestort. Let op: het product mag niet beschadigd en gebruikt zijn.  De verzendkosten van de retourzending zijn voor jouw rekening. 

Je kunt de artikelen retourneren naar het volgende adres:

Tukkie

 

Voorwaarden Ruilen & Retourneren

Ruilen of retourneren is bij Tukkie geen enkel probleem als voldaan wordt aan de volgende voorwaarden:

  • Bestellingen van de webshop kunnen binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling worden teruggestuurd. De datum van het in ontvangst nemen door de postbezorger geldt hierbij als ontvangstdatum.
  • Alleen ongedragen producten kunnen geretourneerd worden. Je mag de artikelen uiteraard wel passen.
  • Gebruik voor retourzendingen het modelformulier voor herroeping. 
  • Als je iets wilt ruilen, dan dien je het geleverde artikel te retourneren en een nieuwe bestelling te plaatsen voor het gewenste artikel.
  • Sale- of actie artikelen kunnen niet geruild of geretourneerd worden.
  • Zelf samengestelde producten met betrekking tot stofkeuze kunnen niet geretourneerd of geruild worden. 
  • De verzendkosten van de retourzending zijn voor jouw rekening.
  • Bij een eventuele schade aan de retourzending of een ongefrankeerde zending heeft Tukkie de mogelijkheid om hiervoor kosten in rekening te brengen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Als de artikelen niet voldoen aan de bovenstaande voorwaarden, dan kunt u helaas niet meer ruilen of retourneren. Wij zijn dan genoodzaakt de artikelen naar u terug te sturen.


Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen krijgt u een mail ter bevestiging. Wij streven ernaar om het retourbedrag binnen 5 en uiterlijk  in 14 werkdagen naar u over te maken.